We are sorry but this website does not work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue.
Dino Fabriek
Dino Fabriek
Dino Fabriek
Dino Fabriek
Dino Fabriek
Dino Fabriek

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je bezoek of het kopen van online tickets? Lees hier enkele veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar: vragen@dinofabriek.nl

Kan ik alleen contactloos betalen?

We hebben er vanuit veiligheid voor gekozen alleen pin transacties aan te nemen. In de Dino Fabriek (entree / horeca en merchandise) kan er dus helaas niet met cash geld betaald worden.

DeFabrique is toch een binnenlocatie?

DeFabrique is inderdaad een binnen locatie, het evenement is dan ook voor 85% binnen. Door het oude fabriekspand en ook de lucht systemen kunnen we het heerlijk koel houden voor de dino's deze zomer.

Is het event eenmalig?

Deze experience is eenalig in Nederland en dus alleen in de zomer van 2021 in Utrecht te bezoeken.

Zijn honden toegestaan?

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Wanneer is de Dino Fabriek geopend?

In de zomervakantie van 2021 van 12 juli t/m 29 augustus. Van te voren dien je een ticket te reserveren voor een tijdstip, er zijn zeven tijdstippen per dag. Zo beperken we het bezoek en is er bij de theatershow altijd een plekje voor je vrij!

Hoeveel kost een kaartje?

Een kaartje voor deze experience inclusief theaterstuk en expositie kost 17,50 euro per persoon. Parkeren is gratis. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en beperkt beschikbaar.

Hoe lang duurt een bezoek aan de Dino Fabriek?

De lengte van het bezoek schatten wij -inclusief theatershow van een half uur- in op 2,5 a 3 uur.

Voor welke leeftijd is de Dino Fabriek?

Voor iedereen die van dino's houdt. In het theaterstuk kunnen wat spannende elementen zitten, maar zowel het theaterstuk als de expositie, zullen elke leeftijd verbazen. Advies leeftijd is vanaf vijf jaar.

Is de Dino Fabriek rolstoelvriendelijk?

De Dino Fabriek is voor 85% rolstoelvriendelijk. De springkussens en de afgraving zijn minder goed toegankelijk. Maar de expo en het theater zijn goed bereikbaar!

Welke activiteiten kan ik verwachten?

Naast de expositie, bijzonder historische locatie en het theaterstuk, hebben we o.a. ook een speciale dino springkussens, een afgraving, doe-tocht en speellab.

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur een mail naar info@dinofabriek.nl en wij beantwoorden z.s.m. jouw vraag.

Heb ik een negative corona test nodig om binnen te komen?

Dit is niet nodig, deFabrique is een doorstroomlocatie met heel veel verschillende ruimtes en we blijven qua aantallen ruim binnen de beperkingen waardoor er meer dan voldoende ruimte is om een goede afstand te houden.

Zijn er eetgelegenheden bij de Dino Fabriek?

Er zijn verschillende horeca gelegenheden op het terrein, zowel binnen als buiten. Alles ingericht en passend binnen de corona richtlijnen. Het thematische aanbod varieert van dino koekjes tot maaltijden en lunch.